donderdag 28 november 2019

BLACK FRIDAY 2

Hoi,

vandaag weer een kaartje gemaakt in zwart/wit:

Met de Moose Punch de eland uitgeponst uit een zwart stuk cardstock.
Geplakt op een witte mat met daarachter weer een zwarte kaartbasis.

De pons is nog verkrijgbaar tot 3 jan. zolang de voorraad strekt. Hij is ook superleuk in combinatie met de Merry Moose stempelset.

Echt zo'n 10-minutenkaartje waarvan je er snel een hele serie kan maken, uiteraard ook in andere kleuren, maar ja...… het is tenslotte bijna Black Friday.

Ik heb niks met Black Friday maar vond het wel leuk om tot en met vrijdag kaarten met voornamelijk zwart te laten zien

woensdag 27 november 2019

BLACK FRIDAY inspiratie

BLACK FRIDAY (met een knipoog): geen sale, acties of zoiets deze week, maar zwart/wit kaartjes.

Met weinig kleur kun je vaak een chique kaartje maken. Dit kaartje van 10x10 cm. is gemaakt met de 3 sneeuwvlokjes uit de set:  To Every Season, een superleuk stempelsetje met kleine stempeltjes voor het hele jaar door, en er is een set kleine ponsjes bij waarmee je het kleinste sneeuwvlokje kunt uitponsen. De stempelset op zich kost € 21,--, voor 23 stempeltjes, incl. leuke tekstjes.
Gestempeld met Memento inkt.


Deze twee 10x10 cm. kaartjes heb ik gemaakt met de set Snow Front. Ook weer van die leuke kleine stempeltjes, om een scene te bouwen. Zwarte Memento inkt gebruikt om de tafereeltjes te stempelen. Door het twee keer afstempelen zonder opnieuw in te inkten, krijg je een mooie grijze tint, zodat het lijkt of de grijze bomen achter de zwarte bomen staan.

Tekst zet ik aan de binnenkant van de kaartjes.
Snow Front kost € 27,00 voor 17 photopolymer stempeltjes