woensdag 10 april 2013

bloomin'marvelous


Dit kaartje is gemaakt van Certainly Celery cardstock, met SU dimensionals heb ik een stukje cardstock op de kaart geplakt. Daarboven op een stuk dubbelzijdig canvas (merk weet ik niet meer). Op het stuk canvas heb ik de bloemetjes uit de stempelset Bloomin' Marvelous gestempeld.
Met behulp van de Blossom punch, maak je de mooiste bloemen. Deze zijn gemaakt van verschillende lagen vloeipapier, waarvan de randjes aangezet zijn met inkt (Pretty in Pink)
Binnenkort nog meer voorbeelden met de Blossom punch.

een babykaart gemaakt met de shaker-frames van SU.
met behulp van de cupcake pons kleine "muisjes" in roze en wit uitgestanst. Cirkel in kaart geponst met SU pons, shaker frame erachter en klaar is je kaart. Tekst komt uit stempelset: A wordt for you
zo zien de shaker-frames van Stampin'Up! eruit. Er zitten er 36 op een vel. Prijs: € 5,95
Je kunt alle materialen van Stampin'Up! bij mij bestellen.

giftbags

Deze giftbags zijn uitgesneden met de CRICUT. De labeltjes heb ik gemaakt met verschillende circle punches van SU. De stempeltjes komen uit de stempelset: A Fitting Occasion.
Een close-up.
Echt, deze doosjes, ik heb er al honderden gemaakt (op bestelling). Ze zijn zo leuk om weg te geven als geboortepresentjes met gekleurde hart-snoepjes erin.
En in 10-minuten klaar.

me(ne)er uil

dit feestelijke uiltje komt als het ware uit het papier gekropen.
Chocolate chip papier bestempeld met woodgrain stamp. Papier gescheurd en uil er met dimensionals ingeplakt.
met de kleine labelpunch een tekstje toegevoegd. Hoedje gewoon gemaakt van een stukje indigo island cardstock, in de vorm van een driehoek geknipt, pareltje erop geplakt.... en voilĂ .