dinsdag 21 oktober 2014

SU convention - dag 2


na een 'eenvoudig' ontbijtje (ik moest tenslotte nog wel in m'n jurk passen) gingen we richting het SQUARE (conventie centrum Brussel)

Gewapend met een doos SWAPS (gemaakte kaartjes of presentjes die je ruilt met mede-demo's uit Nederland - Engeland - Duitsland en Frankrijk) gingen we weer naar binnen. Ik heb hele gave dingen geswapt, waarvan ik later nog een foto zal plaatsen. Het is zo leuk om te zien, dat iedereen met de materialen uit de actuele catalogi zulke uiteenlopende dingen maakt. Enfin, dit waren mijn SWAPS


Voor de openingssessie van Shelli (medeoprichter en eigenaar van STAMPIN' UP!) waren we dus volop aan het swappen. Ik had er ongeveer 55 stuks gemaakt (helaas niet meer tijd), en er waren ongeveer 700 demo's. Maar ach, je kunt geen 700 swaps maken, laat staan er zoveel mee naar huis nemen.
we kregen een presentatie van PAM MORGAN....
 
en een presentatie van DONNA GRIFFITH

allemaal SUper leerzaam en vooral leuk
 
 
ook weer lekker gelunched, presentaties bijgewoond en 's avonds AWARD NIGHT

Hoewel ik zelf niet op het podium mocht staan, maar mijn teamgenootje Janneke dus wel diverse malen (trots op jou, helemaal rechts) en mijn UPline Carmen (trots op jou, tweede van rechts),
mocht ik wel over het podium heen lopen, want ik had een sales-award gekregen
daarna was er een afterparty, met een hele goede band, heerlijke hapjes en water (haha)
INSPIRE _ CREATE _ SHARE: SU convention 2014 - dag 1

een kleine impressie van een geweldig weekend: mijn 1e STAMPIN' UP! CONVENTION.
Janneke, Monique, Xandra en ik hadden een kamer geboekt in het Meininger Hotel in Brussel.
Het was een groot hotel in een oude bierfabriek. Low budget maar ik vond het toch een superleuk hotel. Het is nog betrekkelijk nieuw, mooie schone kamer met superdouche etc.

 We hadden donderdag weinig tijd om te dineren, dus maar simpel tonijn-broodje naar binnen gewerkt, wat overigens wel lekker was.
Wel was ik vergeten een foto van de kamer te nemen: dan maar een screenshot van m'n beeldscherm. Ik geloof niet dat die rode kussentjes er lagen, maar verder was het wel onze kamer.

 
Aan het begin van de avond gingen Janneke en Xandra naar de Silver 2 receptie en Monique en ik hadden een workshop geboekt bij Carrie. Daarvoor moesten we registreren en kregen we 2 stempelsets, een Convention Bag, een coffee mug en een aantal speldjes en een badge.

 
De workshop die we geboekt hadden bij Carrie (USA homeoffice) was heel leuk om te doen en erg gezellig met een aantal andere Dutch Pinkies (helaas geen foto's genomen) maar misschien komen die nog ergens opduiken.
 
Ondanks het feit dat er geen koffie geschonken werd, waren er overheerlijke  INSPIRE, CREATE, SHARE cupcakes
 
De zaal zag er zo uit: hier waren de workshops, make&takes en hebben we geluncht
 
Er was ook nog een grote verrassing: een eigen naamstempel. YES!!