vrijdag 31 januari 2014

21 jaar hiep hiep hoera

 


Vandaag wordt onze (oudste) zoon Bart 21 jaar.
Reden om een cadeau leuk in te pakken.
Ik heb een grote giftbox van SU beplakt met Whisper White cardstock, wat ik eerst bestempeld heb met de cijfers uit de set: Memorable Moments in de kleuren Island Indigo, Baked Brown Sugar en Wild Wasabi.
Uit de set Gorgeous Grunge heb ik de spetters met Smokey Slate gestempeld, en uit de set Sentimenten heb ik  Hiep Hiep Hoera in Real Red gestempeld.
Lint en label, met de nieuwe Scalloped Tag Topper Punch (die is zooo gaaf) eraan en nu maar wachten  tot hij thuiskomt

dinsdag 28 januari 2014

POSTCARD

Deze kaart heeft zijn weg al gevonden naar diverse mensen. Ik heb hem minstens 5 keer precies hetzelfde gemaakt met de nieuwe bloemetjes stempelset Petite Petals. Je kunt de set los kopen maar ook in een bundle met bijpassende pons. Er zitten 6 verschillende bloemetjes in.

SALE-A-BRATION

SALE-A-BRATION: Eindelijk is het zover.
De nieuwe SAB folder is er weer.
Er staan heel veel mooie, nieuwe spullen in de je gratis kan krijgen bij een besteding van € 60,00.
Bij een bestelling van € 120,00 mag je dus 2 items uit de SAB-folder kiezen.
En of dat nog niet genoegd is, is er ook nog de nieuwe lente-catalogus, boordevol nieuwe stempels, punches, papier etc.

Boek je een workshop dan krijg je beide catalogi gratis.
Ik heb al verschillende dingen gemaakt met de materialen uit de nieuwe catalogi.


1 van de gratis items uit de SAB-folder is de card-kit, met materialen om 8 notecards te maken, maar van een notecard maak je ook een leuk doosje. Het idee heb ik op internet gevonden op de site van Dawn Olchefske. Zij is een erg getalenteerde SU-demonstrator in de USA.maandag 27 januari 2014

hortensia's

Goedemorgen,

Als je bij Stampin' UP! een bestelling plaatst, wordt dat in een grote doos geleverd met een hele berg opvulpapier. Met dat papier kun je mooie bloemen maken door verschillende lagen papier op elkaar te leggen, te vouwen, vast te maken met een lintje, uitvouwen en daarna besprayen met een Stampin' Spritzer (€ 3,50 voor 2 stuks) met de refills van SU (€3,95 per flesje). Hiervoor heb ik de kleuren Rose Red en Bermuda Bay gebruikt. Op deze manier krijgt een cadeau uitstraling.  Deze bloemen zijn ongeveer 15cm. doorsnee. Om een indruk te geven heb ik er een stempelset (20cm x 13cm) naast gelegd. Nieuwsgierig?? Ik laat graag zien hoe je ze kunt maken en tijdens een workshop maak je zelf ook diverse bloemen.

Vraag naar de mogelijkheden voor een workshop HORTENSIA'S MAKEN. Tel. 06 12505332 of email me: miekeopthof@zeelandnet.nl.
Hier een close-up van de Hortensia