zondag 6 juli 2014

21 x 10,5 cm

deze kaart (eentje om het af te leren) (althans voor vandaag):
 een vrij grote kaart in Real Read gecombineerd met een aantal stempels wederom uit SEA STREET en nog een kijkje in de binnenkant van de kaart

SEA STREET 3

Ik kan even geen genoeg krijgen van deze kleuren en het DSP. Eenvoudige kaartjes gemaakt voor mannen of jongens. Zo zie je dat je met één set hele verschillende kaartjes kan maken. Dit formaat is  13x9,2 cm. (notecards en enveloppes (20 stuks voor € 6,95)SEA STREET meets CANVAS

We verkopen bij SU ook grote canvasvellen (Canvas Creations € 4,95 voor 2 vellen van 30,5 x 30,5 cm.
Als je die in kleine stukjes knipt of snijdt, dan kun je net als hierboven met aqua-painters en inkt een soort bodem van de zee maken. Als de achtergrond gedroogd is, kun je er gewoon overheen stempelen.
Ik heb hier gebruik gemaakt van Whisper White papier, in combinatie met Crumb Cake papier. Op het canvas heb in Coastal Cabana en Sahara Sand als achtergrond gebruikt en er overheen gestempeld met Coastal Cabana en Baked Brown Sugar. Nog een stukje bakers twine in Coastal Cabana waaraan een embellishment uit m'n oude voorraad hangt.

MANNENkaarten met Sea Street

Hallo op deze druilerige zondag!
Wie zegt dat mannenkaarten maken moeilijk is? Niet met deze set: SEA STREET
 Ik ben er dol op. In combinatie met het nieuwe DSPapier en de kleuren Night of Navy, Real Red, Coastal Cabana en Whisper White kun je zulke leuk combinaties maken. Omdat de binnenkant van deze kaart nogal donker is om wat leuks op te schrijven, heb ik de binnenkant ook beplakt met Whisper White en het vissentafereeltje terug laten komen.