zaterdag 2 augustus 2014

International swaps


Sinds een tijdje doe ik mee met een International Swap. D.w.z. Christine uit de USA die matcht 2 dames vanuit allerlei landen samen, en die sturen elkaar een kaart. De kaart moet gemaakt zijn met een aantal SU materialen. Nou, dat was voor mij geen probleem.
De bovenste kaart is voor de augustus Swap, deze kaart gaat naar iemand in Georgia - USA.
De onderste kaart is voor de septemer Swap en gaat naar Canada. Zodra ik het adres van mijn Swap-mate krijg, kijk ik op Google-Earth waar de dame in qwestie woont, dat vind ik leuk om te zien.
Gebruikte materialen voor deze kaart: stampsets By the Tide, Flower Patch, de nieuwe decorative dots (mask). Gebruikte kleuren Midnight Muse, Lost Lagoon, Island Indigo.

Flower Patch

de nieuwe Photopolymer stempels van Stampin' Up! zijn geweldig om mee te werken. Hier op deze kaart slechts 1 bloem en 1 steeltje gebruikt van deze 19!!!delige stempelset. De prijs voor deze set is € 30,95. Dat is per stempeltje omgerekend toch niet zoveel, dacht ik.
Ik heb het bloemetje met wit en zwart embossingpoeder gestempeld op Old Olive cardstock. Old Olive is ook de kleur van de steeltjes. De hartjes van Melon Mambo heb ik geponsd uit de Cupecake Punch. Als finishing touch heb ik de white chalk marker gebruikt om stipjes rond de bloemen te zetten. Twee stukjes washi tape erop geplakt en vo├Čla.

maandag 28 juli 2014

Bloom with Hope


kaartje gemaakt met de Hostess set Bloom with Hope. Gek genoeg krijg ik deze foto niet gekanteld, vanalles geprobeerd, maar het lukte niet.
Ik heb een basis van Naturals White gebruikt, Blackberry Bliss cardstock en met versamark en witte embossingpoeder de bloemen erop gestempeld. De binnenkant heb ik bestempeld met 1 bloem in Blackberry Bliss