vrijdag 27 april 2018

nieuwe catalogus = FEESTJEOp 1 juni gaat de nieuwe catalogus live, dat wil zeggen dat je vanaf die datum alle prachtige nieuwe stempelsets in een gids kunt bewonderen en nog mooier: kun bestellen!

Het lijkt hier een beetje rustig, maar ik ben volop voorbeeldjes aan het maken met een aantal nieuwe sets die wij als demo's alvast konden pre-orderen.

Want op VRIJDAGMIDDAG/AVOND 8 juni (13.30 - 22.00) en ZATERDAGOCHTEND (10.00 - 12.00) 9 juni houd ik weer

OPEN DAG
Je kunt dan de nieuwste catalogus bij mij ophalen, bakje koffie/thee drinken, idee├źn opdoen en natuurlijk weer een gratis MAKE&TAKE maken.
Iedereen is van harte welkom!

Klanten die een nieuwe klant meebrengen die tevens een bestelling plaatst, krijgen van mij een KADOBON.


Een prachtige suite uit de nieuwe catalogus is: SHARE WHAT YOU LOVE suite!
In deze suite zitten een aantal prachtige stempelsets, waarvan ik later nog wat voorbeelden op mijn blog zal zetten, maar eerst ging ik aan de slag met een nieuwe embossingfolder (Lovely Floral Dynamic Textures Impressions Embossing Folder) en een aquapainter. Het is zo fijn om met een penseel, een beetje water en een beetje inkt een afdrukje uit een embossingfolder in te kleuren. Hierbij heb ik Melon Mambo, Pear Pizzaz, en So Safron gebruikt in combinatie met Sahara Sand.
De randjes van de kaart heb ik express opgeruwd met een sanding tool. Dat vond ik wel leuk in combinatie met het stugge aquarelpapier.Ik kan bijna niet wachten tot ik onze 2 nieuwe kleuren paars (Gorgeous  Grape en Highland Heather)kan uittesten op deze bloem