vrijdag 13 april 2018

RETIRING CARDSTOCK

oftewel............deze onderstaande kleuren gaat uit de collectie!
Jammer, maar geloof me...... er komen geweldige kleuren voor in de plaats!
Wil je deze kleuren nog aanvullen, toevoegen aan je collectie? Nu kan het nog, het cardstock, de inktpads en de refills zijn er nog (zolang de voorraad strekt).
Wil je nog wat bestellen, laat het me weten voor vrijdag 20-4. Dan doe ik nl. een bestelling de deur uit

sketch challengeIk heb vanochtend meegedaan in een Sketch Challenge. Dat doe ik eigenlijk nooit, maar nu dacht ik: ik zoek eens dingen op die ik eigenlijk nooit heb gebruikt.
Dit Memories and More cardpack lag dus nog nieuw in doos, zonde, want je kan er dus heel snel een kaartje mee maken. Ik heb gekozen voor groen (ook een kleur die ik normaal niet zo snel pak) of het moet appeltjesgroen zijn.
Laat appeltjesgroen nu een van de nieuwe kleuren bij SU zijn, die vanaf 1 juni te verkrijgen zijn: het heet dan GRANNY APPLE GREENwoensdag 11 april 2018

SWAP

 Swaps zijn handgemaakte kaartjes oid, die je ruilt met collega-demonstrators!
De bovenste swapjes (voor mijn teamleden) zijn net iets anders dan de onderste. Er zat een blok zeep bij, dat precies bij het kaartje paste.
De kaartjes maakte ik met zwart/wit papier, waar ik nog wat takjes en bloemetjes toevoegde in andere kleuren. De papieren rietjes, die ik door de helft knipte, plakte ik vast met tear and tape. Ik ponste de daisy 2x uit en plakte die op de rietjes. Alles geplakt op een zwarte achterkant, waar ik mijn naam opzette en de details van het kaartje.

Ik had deze keer niet zo heel veel tijd, maar had er ruim 20 gemaakt en deze dus geruild. Er staat een mandje bij mij waar ik ze allemaal in bewaar: ben je binnenkort hier, dan kun je lekker ideeën opdoen!

ONSTAGE

Afgelopen weekend was het voor alle STAMPIN' UP! demonstrators weer ONSTAGE, dat is een event dat 2x per jaar wordt gehouden.

Dit keer was het in Utrecht.
STAMPIN' UP! bestaat dit jaar 30 jaar en dat was reden voor een feestje op vrijdagavond.


2 teammaatjes (Janneke en Ilona) en m'n upline (Carmen), allemaal uitgedost in jaren 80 stijl


De hele vrijdagavondgroep! Wat had iedereen haar best gedaan, fleurig geheel hè?
Op zaterdag was er nog een dag en een reden voor een feestje: de nieuwe annual (jaar) catalogus komt er weer aan.
Vanaf 1 juni kunnen we daar weer uit bestellen.
Wij als demonstrators kregen alle mooie dingen als eerste te zien, mochten genieten van voorbeelden die collega's gemaakt hebben, we mochten ook zelf weer knutselen met de nieuwste materalen.
 HELAAS mag ik daar nog niets van laten zien.
Hoe blij  je kan zijn, met zo'n nieuwe catalogus, kan je hier wel zien.Wel laat ik jullie een foto zien, waar ik best trots op ben, dit zijn een aantal van mijn teamleden (vlnr: Ria, ik, Matty, Lilian en Judith), die ook op ONSTAGE waren, zaterdag! Het was supergezellig!
We moesten allemaal een bordje voor ons houden, met daarop onze leeftijd!Het was een SUperweekend! Wil jij hier ook bij zijn? Word dan ook demonstratrice! Ik vertel je er graag over!