zaterdag 2 november 2013

cadeaudoosje


vandaag cadeaudoosjes gemaakt, naar een voorbeeld van een collega-demo. Deze doosjes zijn te maken van een stuk papier van 15 x 15 cm. Om het cardstock te versieren, heb ik de stempelset a round array gebruikt.
Je kunt de doosjes vullen met 2 waxinelichtjes, 3 Hershey Nuggets (helaas niet in Nederland verkrijgbaar), die je dan versiert met dsp. Ook passen er 4 Merci chocolaatjes in (daar kwam ik pas achter toen ik de foto al genomen had. Superleuk om te maken, en om te krijgen

donderdag 31 oktober 2013

card-box / box-cardDit zie je de laatste tijd veel op internet: de card-box. Deze heb ik gemaakt van 1 vel cardstock (chocolate chip). Het dsp heb ik zelf gemaakt m.b.v. een klein stempeltje van een koffieboon. Koffie, suiker, melk en een lepeltje eraan vast gemaakt. Koffiebeker en tekst komen uit de SU stempelset PERFECT BLEND. Het leukste van deze 'kaart' vind ik dat je hem gewoon plat kunt vouwen en in een envelop kunt stoppen. Advies is wel een bubbelenvelop en een paar extra postzegels als hij met post mee moet.
Op de achterkant, die je niet kan vouwen, kan je nog iets schrijven. Hij is leuk om te maken, en veel werk  is het ook al niet.