maandag 8 juni 2015

Watermelon Wonder & Tip Top Taupe

2 van de 5 nieuwe incolors 2015-2017 gebruikt om wat kaartjes te maken.
 Het eerste kaartje heb ik gemaakt met een nieuwe grote achtergrond stempel: a World of Thanks in de kleur Tip Top Taupe.
Wat kun je veel met deze stempel als achtergrond. De vlindertjes heb ik gestempeld met de gloednieuwe stempelset Watercolor Wings. Oneindig veel combinaties kun je maken met deze vlinderset. Er is ook een bijpassende framelits set bij.
Door simpel eerst een keer op een kopieerpapiertje de vlinderstempel af te drukken, krijg je, als je daarna op wit papier afdrukt een duidelijk lichtere afdruk. Daarna druk je een ander deeltje van de vlinder wel in één keer af, zodat je kleurverschil krijgt met slecht 1 inktpad: Watercolor Wonder.
Ook een nieuwe achtergrondstempel is Definitely Dahlia. Ook deze stempel heb ik in - de ongebruikelijke kleur Tip Top Taupe afgedrukt. De stippeltjes komen weer uit de set Watercolor Wings evenals het tekstje.

Nog ééntje met World of Thanks, dit keer gecombineerd met ook een nieuwe stempelset Garden in Bloom. Ook weer zo'n musthave set uit de nieuwe catalogus.