vrijdag 6 december 2013

nog 'eentje'

ook zonder kerst, baby of ander thema zijn ze leuk om te maken, weg te geven of te krijgen. En er hoeft niet altijd een strik om

kleine broer

Je zou het zo niet zeggen, maar dit doosje is heel wat kleiner, dan de EXTRA LARGE BOX uit het vorige bericht.
 
 KIJK MAAR:

van deze Kraft Gift Boxes heb ik er al heel wat gemaakt. Ze zijn 9x9x6.4 cm., zijn verpakt in setjes van 4 stuks en kosten slechts € 3,50 per set. Nog geen € 0,90 per doosje.

''kerst'' dozen

 
Deze dozen heb ik gestempeld op Whisper White papier met diverse stempelsets. De dozen zijn echt ''huge". Ze heten de EXTRA LARGE GIFT BOX en zijn verkrijgbaar per 3 stuks voor slechts € 4,95.
de afmetingen zijn: 11,1 x 15,2 x 15,2 cm. En dat is echt wel groot.
Gebruikte materialen: Simpy Stars en een retired set Snow Swirled. De grote bellen komen van Groen Rijk en het lint Cherry Cobbler Stichted Edge Grosgrain Ribbon en Chevron Ribbon in Marina Mist zijn uiteraard van SU. De Stamp a Tag Kit heb ik ook nog gebruikt om er een leuk labeltje aan te hangen.maandag 2 december 2013

Valentijn


Ook al is het nog lang geen kerst.......... de nieuwe valentijnstempels zijn nu al te verkrijgen. Ook complete setjes om 8 kaarten te maken e.d. Begin januari plaats ik een bestelling of eerder? Wie kan er niet wachten?