vrijdag 22 november 2013

For the birds

In de set for the birds zit ook een lief vogeltje met bijpassende KERST-tekst. Ik heb het vogeltje ingekleurd met Pool Party ink. Dat heb ik gedaan met behulp van de blenderpen. Cardstock is uiteraard eveneens Pool Party. Nog wat glass-accents toegevoegd en er is weer een kerstkaartje klaar.

donderdag 21 november 2013

Betsy's Blossoms

Met de set Betsy's Blossoms een aantal (bijna) dezelfde kaarten gemaakt. Wat niet zo vaak voorkomt, maar deze set is wel heel erg vrolijk.
 
De kleuren Pool Party, Tangerine Tango en Rich Razzleberry gebruikt. Tekst is uit een retired set, die - de naam zegt het al - met pensioen, en dus niet meer verkrijgbaar
 

TIC TAC


Lieve kleine plastic potjes: een aantal circle-punches gebruikt en een scallop-punch, mini star en Christmas-tree punch en klaar. Er past een heel doosje TICTAC in de potjes.

ZOO BABIES

ZOO BABIES, is ook weer zo'n leuke set, om leuke dingen mee te maken.....................zoals deze kartonnen doosjes van CRAFT CARDSTOCK. 4 doosjes voor   € 3,50. De afmetingen van het doosje zijn 9x9 cm. bij 6.4x 6.4 cm.Je kunt je eigen gemaakte design papier op het doosje plakken het afmaken met een zelfgemaakte strik met de GIFT BOW DIE eveneens van Stampin' Up!...... een zelfgemaakt felicitatiekaartje erbij en hup je hebt een kraamcadeautje. Je kunt het doosje vullen met bijv. een GIFT-card, sokjes, slabbetje o.i.d.
 

washi tape SU


Deze week had ik een tweetal kaartjes gemaakt met SU washi tape, met dank aan Janneke, hoi Janneke. Ik had eerder een kaart gemaakt met veel Washi tape aan de voorkant. Ik had het tape keurig omgevouwen naar de achterkant van de kaart om het weg te werken. Toen ik de kaart omdraaide en de restjes van het tape zag, vond ik dat toch ook wel erg leuk. Vandaar de kleine accentjes Washi tape. De bijpassende enveloppes zijn gemaakt met het envelope punch board van SU.
COMING SOON, dat kan eraf, want hij is inmiddels verkrijgbaar. Een handig compact apparaatje waarmee je 66 verschillende maten enveloppes kan maken, maar ook leuke doosjes e.d.