dinsdag 11 maart 2014

Hopeful Thoughts


De set Hopeful Thoughts stond lange tijd niet op m'n wensenlijstje, maar als je zo af en toe op Pinterest aan het speuren bent, bij gebrek aan inspiratie, dan kom je toch wel eens leuke dingen tegen.
Zo zag ik ergens het idee om van een (retired) Christmas Ornament Punch een vaasje te maken.
Het takje uit Hopeful Thoughts erbij gestempeld in dezelfde kleur - althans de bloemetjes - als de uitgeponste vaas en weer een simpel kaartje gemaakt.

Met een beetje sponsen een landschapje gemaakt van Wild Wasabi en de boom uit dezelfde set gestempeld op een klein(e)  notecard

De tekst THANKS komt uit de nieuwe Hip Hip Hooray kit, een compleet pakket waarmee je 20 hippe kaarten kan maken voor slechts € 25,95 (dus € 1,25 per kaartje) helemaal compleet met inkt, clearblockje, bakerstwine, mini paperclipjes, cardstock en een heleboel stickers om snel en gemakkelijk even een kaartje te maken.

maandag 10 maart 2014

Daydream Medallion

Als je dan toch een pak Pool Party Cardstock in huis hebt..............
deze keer 3 van de 5 stempels gebruikt die in de set Daydream Medallion zitten. Mooie Vintage Faceted Designer Button toegevoegd en Bakers Twine in de kleur Pool Party

Cupcake

Alweer Pool Party gebruikt als basis voor deze kaart. Cupcake gemaakt met de cupcake-pons en geplakt op één van de Floral Frames framelits, weer een wobble erachter geplakt en als achtergrond de Hardwood stempel gebruikt. Lintje in dezelfde kleur en voilà...

BABY TEES

Kaartje gemaakt met de rolstempel BABY TEES. Omdat ik Pool Party een hele mooie kleur vind, heb ik deze kleur vaak laten terugkomen in het DSP, de T-shirtjes natuurlijk en de basiskaart.
De rolstempel (jumbo-wheel) is erg leuk vind ik. Je kunt ook ieder shirtje apart stempelen. Er mist er hier nog eentje, er zitten namelijk 5 shirtjes op de stempel.