dinsdag 21 oktober 2014

INSPIRE _ CREATE _ SHARE: SU convention 2014 - dag 1

een kleine impressie van een geweldig weekend: mijn 1e STAMPIN' UP! CONVENTION.
Janneke, Monique, Xandra en ik hadden een kamer geboekt in het Meininger Hotel in Brussel.
Het was een groot hotel in een oude bierfabriek. Low budget maar ik vond het toch een superleuk hotel. Het is nog betrekkelijk nieuw, mooie schone kamer met superdouche etc.

 We hadden donderdag weinig tijd om te dineren, dus maar simpel tonijn-broodje naar binnen gewerkt, wat overigens wel lekker was.
Wel was ik vergeten een foto van de kamer te nemen: dan maar een screenshot van m'n beeldscherm. Ik geloof niet dat die rode kussentjes er lagen, maar verder was het wel onze kamer.

 
Aan het begin van de avond gingen Janneke en Xandra naar de Silver 2 receptie en Monique en ik hadden een workshop geboekt bij Carrie. Daarvoor moesten we registreren en kregen we 2 stempelsets, een Convention Bag, een coffee mug en een aantal speldjes en een badge.

 
De workshop die we geboekt hadden bij Carrie (USA homeoffice) was heel leuk om te doen en erg gezellig met een aantal andere Dutch Pinkies (helaas geen foto's genomen) maar misschien komen die nog ergens opduiken.
 
Ondanks het feit dat er geen koffie geschonken werd, waren er overheerlijke  INSPIRE, CREATE, SHARE cupcakes
 
De zaal zag er zo uit: hier waren de workshops, make&takes en hebben we geluncht
 
Er was ook nog een grote verrassing: een eigen naamstempel. YES!!3 opmerkingen:

  1. Nou Mieke, zo te zien heb je een super geslaagd weekend achter de rug. En die naamstempel is gaaf. Kan me voorstellen dat je daar blij mee bent.
    Groetjes van Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zit weer helemaal na te genieten bij jouw foto's! Wat was het een feest... Volgend jaar weer!

    BeantwoordenVerwijderen